Amersfoort: Snipes en Moma Beauty huren winkel in binnenstad

15 November 2017 – Sneaker- en streetwearketen Snipes huren een winkel aan respectievelijk Langestraat 6 en de Sint Jorisstraat 1 in Amersfoort.

Moma Beauty en Altera Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de huur van de winkelruimte aan de Sint Jorisstraat 1 (foto) in Amersfoort.

De winkel is gelegen in het winkelgebied Sint Jorisplein en heeft een totaal vloeroppervlak van 260 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De winkel zal naar verwachting midden december de deuren openen.

Het Haibu Experience Center is erop gericht hair & beauty in de breedste zin van het woord te laten ervaren met een combinatie van ontdekken, testen en nieuwe producten kopen in de store, een flexibele werkplek huren of gebruikmaken van het trainingscentrum.

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen, winkels en bedrijfsruimten. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft € 2 mrd onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau.

Snipes
Sneaker- en streetwearketen Snipes zal dit jaar nog een nieuwe winkel openen in het centrum van Amersfoort. De winkel ligt aan de Langestraat 6 en heeft een totaal vloeroppervlak van 242 m² verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Snipes neemt hiermee de winkellocatie over van Bestseller. Voorheen was er een winkel van Jack & Jones gevestigd, een van de ketens van Bestseller.

Snipes behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 in Duitsland tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Door continue te groeien heeft Snipes inmiddels ruim 150 stores in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland. Snipes biedt regelmatig het allernieuwste op het gebied van sneakers, apparel, headwear en accessoires van merken als Nike, Adidas, Jordan, Vans, Puma en Asics Tiger en is bovendien aanwezig op talloze evenementen en festivals in heel Europa.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws