Amersfoort: Office Operators openen vestiging aan Smallepad

21 September 2017 – The Office Operators openen een vestiging in Amersfoort. Vanaf september 2017 huurt de aanbieder van flexibele werkplekken 2000 m² in het gebouw Between aan het Smallepad 32-36 in Amersfoort.

The Office Operators (TOO) opent in een hoog tempo nieuwe vestigingen. Amersfoort wordt de 10de stad waar de aanbieder van flexibele kantoren zich vestigt na plaatsen in ondermeer Rotterdam, Delft, Schiphol, Utrecht, Brussel en Amsterdam (Sloterdijk, Zuidas en Centrum).
Amersfoort is voor TOO een nieuwe stap in de realisatie van een netwerk van flexibele kantoorruimten. De keuze voor kantoorgebouw Between in Amersfoort is een logische stap. CEO Sipke Feenstra: ‘Gebouw Between biedt ons een centrum en stationslocatie in één en is een logische stap in ons immer verfijnend netwerk door het land heen.’

Goede bereikbaarheid is een vereiste bij elke vestiging van The Office Operators en met het centraal station op loopafstand, nabijgelegen snelwegen A1 en A28 en bussen en trams die regelmatig in de buurt stoppen, voldoet het nieuwe kantoor ruimschoots aan deze eis.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws