Amersfoort: Regus huurt 1450 m2 in Data Club Offices langs A1

20 Juli 2017 – Regus,’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, heeft een langdurig contract getekend met M&G Real Estate om zich langs de A1 te Amersfoort te huisvesten in Data Club Offices. In het kantoorgebouw huurt Regus circa 1450 m².

Data Club Offices, gelegen aan de Databankweg 26-30, speelt in op de sterke flexibele behoefte van ondernemers in de regio Amersfoort.
Het multi-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van meer dan 15.000 m² biedt naast flexibele oplossingen ook de mogelijkheid aan bedrijven om langdurig te huren op diverse metrages. Daarnaast zal Data Club Offices zo worden ingericht dat er volop mogelijkheden ontstaan om te netwerken en samenwerkingen op te zoeken.

Deze 73e locatie in het portfolio is een mooie stap voor Regus om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land.
Regus Amersfoort A1 bevindt zich in een van de meest gewilde zakendistricten in Amersfoort. Direct aan de A1, vlakbij de A28 en knooppunt Hoevelaken, en op loopafstand van station Amersfoort Schothorst. Hierdoor zijn de leden en hun klanten goed bereikbaar en zijn steden als Amsterdam en Utrecht binnen een half uur te bereiken. De nieuwe locatie is een toevoeging aan het bestaande aanbod van flexibele werkplekken bij de andere Regus-locaties in Amersfoort en regio Utrecht.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws