Amersfoort: winkel Hudson’s Bay 15 maart open

2 maart 2018 – Warenhuis Hudson’s Bay opent op 15 maart de vestiging in de binnenstad van Amersfoort. Dat meldt de keten op haar website. Ook gaat deze maand nog een vestiging open in Enschede terwijl Haarlem in april aan de beurt is. De winkel wordt ondergebracht in het voormalige pand van V&D.

Volgens website De Stad Amersfoort  dateert het gebouw aan de Utrechtsestraat 25-37 uit 1934, heeft het een lichtkoepel en een trappartij met ingangen aan de Utrechtsestraat, het Sint Jorisplein en de Hellestraat. Het warenhuis ligt aan de drukste A1-winkelstraat van Amersfoort. Het Sint Jorisplein is een belangrijk centraal punt met een parkeergarage met 460 plaatsen. Hudson’s Bay laat het pand van 12.000 m2 geheel renoveren.

Het warenhuis moet een belangrijke trekker worden voor de binnenstad van Amersfoort en ook andere retailformules naar de keistad trekken.

Hudson’s Bay Company, opgericht in 1670, is het oudste bedrijf van Noord-Amerika. In Canada is Hudson’s Bay inmiddels uitgegroeid tot één van de meest prominente warenhuizen van het land, met warenhuizen op 90 locaties en de online winkel thebay.com. Voor het eerst sinds de start van Hudson’s Bay, vestigt het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017, en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl. Met een geheel eigen karakter en belevenis is het concept toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson’s Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle & home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson’s Bay haar klanten ook exclusieve food concepten. Hudson’s Bay is een onderdeel van het Hudson’s Bay Company merkenportfolio

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws