Amersfoort: Heijmans en Bosveld huren in Data Club Offices

12 September 2019 – M&G Real Estate, de vastgoedtak van vermogensbeheerder M&G, heeft twee nieuwe huurders gevonden voor zijn kantoorruimte in de Amersfoortse Data Club Offices.

Heijmans Facilitair Bedrijf en Bosveld Incasso’s en Gerechtsdeurwaarders zullen ongeveer 4000 m² van de in totaal 15.000 m² aan Databankweg 26-30 huren. De kantoren in Data Club Offices zijn speciaal aangepast aan de eisen van de individuele huurders met een focus op flexibiliteit en ontmoeting. De huurders kunnen bovendien gebruikmaken van de centrale receptie, vergaderkamers en een brasserie.

“De vraag naar moderne kantoorruimte stijgt”, zegt Laurien van Wieringen, head of asset management bij M&G Real Estate Nederland. “Door flexibele concepten te ontwikkelen blijft vastgoed interessant voor huurders die meeliften op veranderende marktomstandigheden en willen dat hun kantoorruimte meebeweegt met de nieuwste technologische en huisvestingstrends.”

De groei van de it-sector drijft de vraag naar flexibele kantoorruimte op. Vooral in Amsterdam en Rotterdam komen dit soort kantoren steeds meer in zwang. M&G Real Estate sprong hier in 2007 op in door Data Club Offices te kopen, dat deel uitmaakt van het M&G European Property Fund.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws