Amersfoort, Ede: Westpoort koopt kantoorpanden

9 April 2018 – Westpoort Vastgoed heeft de kantoren aan de Henry Dunantstraat 32–40 in Amersfoort en aan de Pascalstraat 15 in Ede overgenomen van Merin. Het kantoorgebouw van 3550 m² aan de rand van woonwijk Zielhorst in Amersfoort huisvest onder andere Vicrea Solutions.

Het kantoorgebouw van 4326 m² in Ede staat op bedrijventerrein Frankeneng. Merin heeft onlangs met CAL Consult een langjarige huurovereenkomst gesloten, waardoor dit pand volledig is verhuurd.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retaillocaties, zoals woonboulevards. De aankoop van dit complex past binnen de strategie van Westpoort Vastgoed om de bestaande vastgoedportefeuille in Nederland verder uit te breiden.

Merin is eigenaar en verhuurder van kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. ‘Wij verleggen de komende jaren de focus naar gebouwen van minimaal 8500 m². Hierdoor hebben we alle ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe boetiekkantoren; moderne kantoorconcepten met een restaurant, een fitnessruimte en vergaderruimtes’, aldus transaction & redevelopment manager Martijn Slegers van Merin.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws