Amersfoort: Cityside transformeert Hogeweg 25

3 Januari 2017 – Cityside Apartments is nu ook in Amersfoort actief. Een kantoorpand aan de Hogeweg 25 wordt getransformeerd naar 109 tweekamerappartementen.

Naast Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Hoofddorp heeft Cityside Apartments nu ook een pand in Amersfoort gekocht. De transformatie van dit leegstaande kantoorpand naar luxe wooncomplex begint in april 2017. Eemside Apartments wordt in oktober 2017 opgeleverd. De voorverhuur is inmiddels gestart.

Cityside eigenaar

Cityside Apartments is eigenaar van het pand Hogeweg 25 in Amersfoort. Het is centraal gelegen en bevindt zich op loopafstand van het centrum.
Naast 109 tweekamerappartementen met een eigen balkon wordt in dit complex ook een City Gym gerealiseerd. Dit is een besloten fitnessruimte waar huurders van dit complex gratis gebruik van kunnen maken. Alle appartementen krijgen ook de beschikking een afgesloten fietsenstalling en een externe bergruimte. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats te huren voor € 50 per maand. De woningen zelf (39-56 m²) worden standaard opgeleverd met luxe vloerafwerking, gordijnen, een moderne keuken en moderns sanitair. De appartementen zijn te huur vanaf € 690 per maand.

Cityside Apartments heeft inmiddels in diverse steden leegstaande (kantoor)panden omgebouwd tot wooncomplexen. De vastgoedonderneming is eigendom van Bas Gregoor.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws