Amersfoort: Vesting Finance vestigt hoofdkantoor aan Brouwersstraat 3

26 April 2017 – Amersfoort krijgt er een nieuw hoofdkantoor bij. Financieel dienstverlener Vesting Finance brengt haar vijf vestigingen samen in een kantoor in Amersfoort samen. De marktleider op het gebied van financial servicing en credit management heeft een overeenkomst getekend met AXA Immoselect voor de huur van een van de drie gebouwen van het Amersfoort Business Center aan de Brouwersstraat 3. Het complex omvat in totaal ruim 30.000 m2. Het kantoor dat Vesting Finance huurt telt 7.500 m2.

Na Nutreco is dit het tweede grote hoofdkantoor dat de Keistad dit jaar binnen haar grenzen weet te halen. In totaal 600 werknemers van Vesting Finance zullen in de loop van 2017 en 2018 gefaseerd verhuizen naar de Brouwersstraat.

Momenteel verzorgt Vesting Finance haar dienstverlening vanuit vijf locaties: Almere, Amsterdam, Heerenveen, Hilversum en Utrecht. De vestigingen zullen gefaseerd naar Amersfoort verhuizen, te beginnen met vestiging Hilversum in het vierde kwartaal van 2017 en eerste kwartaal van 2018.

De keuze voor de stad Amersfoort, evenals de locatie aan de Brouwersstraat 3 (op een steenworp afstand van het Centraal Station), is vooral ingegeven door de centrale ligging en goede bereikbaarheid.

De keuze om te verhuizen naar Amersfoort is vooral een gevolg van de ambitie van Vesting Finance om de dienstverlening voor haar klanten verder te verbeteren, zegt CEO Joost van Rens. ‘We gaan van vijf locaties naar één locatie, daarmee brengen we alle kennis en kunde van onze organisatie samen. In combinatie met de kortere communicatielijnen die zullen ontstaan door de centralisatie kunnen we de dienstverlening richting onze klanten naar een hoger niveau brengen.’

De klanten van Vesting Finance zullen volgens Van Rens tijdens de centralisatie geen hinder ondervinden in de dienstverlening. ‘Bij een verhuizing als deze is zorgvuldigheid erg belangrijk. Die zorgvuldigheid betrachten we door het proces gefaseerd uit te voeren. Allereerst brengen we de technische basis achter de schermen op het gewenste niveau. Daardoor kan iedere collega straks meteen op de nieuwe locatie aan de slag. De vestigingen gaan in fases over naar Amersfoort. Daarmee houden we overzicht over dit gecontroleerde verhuizingproces en bieden we onze klanten continuïteit qua dienstverlening.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws