Amersfoort: Atoomclub opent op Maanlander

21 April 2016 – De AtoomClub (flex-kantoorruimte) heeft deze week de deuren geopend in Amersfoort. Na Utrecht A2 en Amsterdam A10 is deze vestiging aan de Maanlander 47 de derde die wordt geopend direct aan een afslag van de snelweg.

Het voormalige kantoorpand van Imtech op het Calveen-terrein direct naast het Van der Valk hotel is de afgelopen maanden grondig verbouwd. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1999 en bestaat uit vijf bouwlagen en meet ruim 3500 m².

Op de vier verdiepingen bevinden zich kantoorunits voor zowel kleine (vanaf 2 werkplekken) als grote (2000 m²) huurders. Op de begane grond bevindt zich het sociaal hart, met vergaderruimtes, ontmoetingsplekken, receptie en koffiebar. De eerste huurders zijn er inmiddels ingetrokken.

AtoomClub biedt een full service concept, waarbij diensten voor een vaste prijs zijn inbegrepen voor € 250 per werkplek per maand. Optioneel kan nog voor een dagelijks lunch bij de huur en parkeren worden gekozen. Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan het thema ‘gezond werken’. In elk kantoor zijn sta/zit-bureaus aanwezig en vergaderen gebeurt in afwisselende ruimtes.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws