Almere: Newday Offices volledig verhuurd

10 september 2020 – Met ingang van 1 oktober 2020 is het recent verworven en grondig gerenoveerde kantoorgebouw van Newday Offices aan de P.J Oudweg 41 in Almere volledig verhuurd.

Newday Offices Almere is gevestigd in het voormalige kantoor van Leaseplan, in het business district van Almere. Het kantoorgebouw met een totale oppervlakte van 6.700 m2 kantoorruimte dat  in 2019 leeg is verworven, heeft een grondige renovatie ondergaan met een volledig heringerichte begane grond en geoptimaliseerde voorzieningen zoals een restaurant, koffiebar, volledig uitgeruste vergaderruimtes en een nieuw groen terras. In samenwerking met het verhuurteam bestaande uit Skepp, Flexas, Zuiver en Spring is in een tijdsbestek van iets meer dan een jaar het kantoorgebouw volledig verhuurd.

Enkele grote huurders die recentelijk zijn gecontracteerd zijn Infomedics (3.500 m2 kantoorruimte), HG International (1.140 m2 kantoorruimte) en CloudÉÉN (460 m2 kantoorruimte). Daarnaast hebben nog diverse kleinere huurders hun intrek genomen, van een gespecialiseerd advocatenkantoor tot recruitment- en IT-Consultancy.

Het gebouw aan de P.J. Oudweg maakt deel uit van Newday Offices, een landelijke vastgoedportefeuille gericht op serviced offices: Representatieve turn-key kantoorruimtes met persoonlijke service. Newday Offices bevindt zich in acht steden: Almere, Amersfoort, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Zuid, Apeldoorn, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws