Almere: Hercuton verkoopt distributiecentrum aan Garbe

4 augustus 2020 – Hercuton heeft het nieuwe distributiecentrum van LIS Logistics in Almere verkocht aan Garbe Industrial Real Estate.

Het moderne distributiecentrum wordt gebouwd op het bedrijventerrein Stichtse Kant in Almere. Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw is onlangs gestart met de realisatie van het nieuwe distributiecentrum, dat medio 2021 zal worden opgeleverd.

Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van in totaal 34.365 m², waarvan LIS Logistics ruim de helft huurt. Voor verhuur is op dit moment nog circa 15.000 m² beschikbaar. Garbe Industrial Real Estate, in deze transactie vertegenwoordigd door zijn vestiging in Amsterdam, koopt het gebouw namens een van zijn mandaten.

LIS Logistics is een logistieke dienstverlener in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is sinds 2007 gevestigd in Almere, verdeeld over een aantal locaties. Deze worden nu allemaal geïntegreerd op deze nieuwe locatie.

Garbe Industrial Real Estate, met een hoofdkantoor in Hamburg, is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed. Het beheert met 4,0 mln m² verhuurbare ruimte momenteel 154 objecten op 124 locaties in drie landen met een waarde van € 3,2 mrd.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws