Almere: Flexizone opent vierde vestiging in Nederland

27 Februari 2019 – Flexizone opent op 19 maart in Almere de deuren van zijn vierde vestiging in Nederland.

Het bedrijfsgebouw aan de Transistorweg 151 in Almere bestaat in totaal uit 4755 m². Hiermee biedt Flexizone nu in totaal 44.326 m² flexibele werkruimte aan.

HCI 360, het vastgoedbedrijf dat Flexizone heeft gelanceerd, kocht het pand op bedrijventerrein Gooise Kant vorig jaar aan met het doel er de nieuwe vestiging van Flexizone te openen.

Commercieel directeur en co-founder van Flexizone, Sylvia de Haas: ‘De groeiende vraag naar flexibiliteit en gemak binnen de kantorenmarkt is geen nieuws meer. Vooral voor zzp-ers en de MKB is dit geen wens maar een eis. Het is ook niet voor niets van concepten als Tribes en TOO zo succesvol zijn. Maar de meeste van deze concepten bieden uiteindelijk niet de beste oplossing voor een andere groep ondernemers. Namelijk de ondernemers die dingen creëren. Daarom bieden wij deze ondernemers onder 1 dak de ruimte die ze nodig hebben. Kantoorruimte, maar tevens ook de mogelijkheid om echt dingen te ‘maken’ in speciaal daarvoor bestemde werkplaatsen. En de mogelijkheid om dingen op te slaan binnen handbereik.’

Flexizone heeft sinds de lancering in 2015 4 locaties in Nederland en 1 locatie in Duitsland. Onlangs werden bedrijfsgebouwen aangekocht in onder andere Houten, Utrecht, Dordrecht en Rotterdam. Deze locaties openen allen in 2019. De ambitie is om door te groeien naar tenminste 100.000 m² flexibele werkruimte in Nederland.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws