Almelo: VDR wil DC op XL Businesspark Twente

24 Juni 2015 – VDR Vastgoed heeft een plan ontwikkeld voor een hoogwaardig logistiek centrum op XL Businesspark Twente en gaat nu actief op zoek naar een eindgebruiker.

Jan Geerdink, directeur van XL Businesspark Twente, en Ronald Tol, directeur van VDR Vastgoed, hebben daartoe een optieovereenkomst voor een kavel van ca. 3 hectare getekend.
Het Deventer bedrijf profileert XL Businesspark Twente als ideale vestigingslocatie voor onder andere logistieke dienstverleners. ‘Dit bedrijvenpark ligt aan de A1 en de A35 en bovendien direct naast de containerterminal aan het Twentekanaal. Ideaal voor op- en overslag van goederen, met een rechtstreeks verbinding met de havens van Rotterdam. De ligging is perfect, zeker voor logistieke dienstverleners’, zegt Tol.

VDR Vastgoed ontwikkelde een plan voor een hoogwaardig logistiek centrum. Tol: ‘Het XL Businesspark Twente is speciaal ingericht op bedrijven die veel ruimte nodig hebben. Het gebouw dat we hebben ontwikkeld is bestemd voor een logistiek bedrijf, bijvoorbeeld een voorraadhoudend bedrijf. Het wordt in ieder geval een universeel gebouw dat voor meerdere partijen geschikt is, waardoor het toekomstbestendig en duurzaam is.’

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws