Aalsmeer: Green Park Aalsmeer in stroomversnelling

Greenpark Aalsmeer profiteert van de opening van de nieuwe N201.

De ontwikkeling van Green Park Aalsmeer is in een versnelling gekomen nu de nieuwe N201 deels geopend is. Deze week is Celieplant is gestart met de bouw van een bedrijfsgebouw op het businesspark Dit jaar heeft Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling inmiddels 4 hectare uitgegeven. Voor 2014 is de verwachting dat er weer een aantal uitgiften zullen plaatsvinden.

Het duurzame bedrijfsgebouw van Celieplant krijgt een oppervlakte van 10.000 m² op een kavel van 2,4 hectare. De oplevering van het nieuwe bedrijfsgebouw van Celieplant zal naar verwachting voor de zomervakantie 2014 plaatsvinden. 

Celieplant is exporteur op het gebied van kamer- en tuinplanten. Al bijna 20 jaar verzorgt het bedrijf de gehele logistiek van planten direct vanaf de kwekerij naar de grotere supermarkten binnen Europa. Celieplant vestigt zich op Green Park Aalsmeer aan de Japanlaan.

Green Park Aalsmeer is een hoogwaardig bedrijvenpark van 180 hectare voor ondernemingen die toegevoegde waarde leveren in de bloemen- en plantensector. Naast deze specifieke doelgroep is een deel van het plangebied beschikbaar voor de vestiging van bedrijven uit de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn buiten de sierteeltsector.

Het bedrijventerrein wordt gezamenlijk ontwikkeld door de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn. Green Park Aalsmeer bevind zich direct naast bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer. 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws