‘s-Hertogenbosch: herontwikkeling Kooikersweg 101 van start

6 Januari 2016 – Certitudo Capital is gestart met de herontwikkeling van haar 2e pand aan de Kooikersweg in ’s-Hertogenbosch, namelijk nummer 101. Dit kantoorpand zal ten behoeve van de iResidence portefeuille getransformeerd worden naar huurappartementen.

Het pand, waar tot medio 2015 de Belastingdienst gehuisvest was, zal net als het buurpand De Hertogh getransformeerd worden naar middeldure huurappartementen. Ook dit gebouw deed vroeger dienst als belastingkantoor. Kooikersweg 101 wordt omgedoopt tot De Hertogin. Er komen 85 appartementen, met oppervlakten variërend van 30 m² tot 83 m². Door een afgesloten parkeerterrein hebben alle bewoners de gelegenheid om zijn of haar auto te parkeren. Inmiddels is reeds 50% van alle appartementen verhuurd.
In 2013 is Certitudo Capital, een ontwikkelaar en belegger uit ’s-Hertogenbosch, gestart met de transformatie van leegstaande kantoren tot middeldure huurappartementen. Ultimo 2016 zal haar iResidence portefeuille uit circa 900 huurappartementen bestaan, die gelegen zijn in diverse grote steden vanaf 100.000 inwoners, onder andere Rotterdam, Dordrecht, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch en Zoetermeer.
De woningen aan de Kooikersweg zijn gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerde die op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws