Mileway koopt 4374 m² bedrijfsruimte in Weesp

Mileway heeft de bedrijfsruimte in Weesp gekocht van Berlage Vastgoed.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 3,7 miljoen. Het pand aan de Hogeweyselaan 131-145 op industrieterrein Noord in Weesp heeft een oppervlakte van 4375 m² en wordt volledig gehuurd door Solarclarity, een groothandel in zonnesystemen. Solarclarity is PV-distributeur in solar hardware, batterijen en laadpalen. Sinds de oprichting in 2008 is Solarclarity uitgegroeid tot een internationale partij.

Berlage Vastgoed Berlage Vastgoed acquireert, beheert en investeert in vastgoed met het doel om deze gebouwen duurzaam door te ontwikkelen. Berlage Vastgoed is actief in de regio’s Groot Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Mileway is naar eigen zeggen de grootste beheerder van logistieke ‘last mile’-vastgoedactiva in Europa. Het heeft een pan-Europese voetafdruk, met 1600 activa in eigendom en beheer in 10 grote Europese economieën. De topmarkten van Mileway, het VK, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zweden, vertegenwoordigen meer dan 80% van de portefeuille. Mileway heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam.

Mileway werd bij deze transactie geadviseerd door 1530 Real Estate en M7 Real Estate. Berlage Vastgoed is bij deze transactie juridisch geadviseerd door Eversheds Sutherland.

Scroll naar boven