Merin verlengt huurovereenkomst met The Office Operators in Amsterdam

Merin en The Office Operators, onderdeel van IWG, hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereenkomst in Amsterdam Zuidoost.

Aanbieder van flexibele kantoorruimte The Office Operators huurt daar naast 2385 m² kantoorruimte, 26 parkeerplaatsen in gebouw Vogelstruys aan de Hullenbergweg 278-308.

Annelou de Groot, Regional Director Partnership Growth bij IWG Group: “Amsterdam Zuidoost is een fantastisch gebied dat zich de komende jaren verder gaat ontwikkelen als mixed-used gebied. Ik ben dan ook erg blij dat we met Merin de langjarige samenwerking voortzetten waardoor we met vijf verschillende flexkantoren in dit stadsdeel elke klant goed kunnen bedienen.’

The Office Operators is naast onder meer Regus en Spaces een van de merken van IWG en biedt een breed scala aan kantoor- en vergaderfaciliteiten. Kantoorgebouw Vogelstruys past goed bij The Office Operators vanwege haar ligging in Amsterdam Zuidoost, een belangrijke vestigingslocatie is voor het bedienen van hun klanten.

 

Scroll naar boven