Maven Securities huurt in 2Amsterdam

Maven Securities heeft een huurovereenkomst afgesloten met eigenaar Commerz Real voor 724 m² kantoorruimte in 2Amsterdam aan de Amsterdamse Zuidas.

De huurovereenkomst betreft de achtste verdieping en 5 parkeerplaatsen.

2Amsterdam is een mixed-use herontwikkeling aan de Eduard van Beinumstraat 4 in het hart van de Amsterdamse Zuidas. De twee kantoortorens uit de jaren ’80 hebben een multifunctionele 24/7-bestemming gekregen, in lijn met de ambities van de Amsterdamse Zuidas. 2Amsterdam heeft een tuin, publieke lobby’s, flexibele werkruimtes, A-klasse kantoorruimte en een viersterren Innside by Melia-hotel met een restaurant en een skybar.

Maven Securities is een marktmaker en handelsonderneming in de wereldwijde financiële markten, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van het kapitaal van de groep. Maven heeft voor deze locatie gekozen vanwege de faciliteiten en de duurzame technologieën die in het gebouw worden gebruikt, wat hun doelstellingen ondersteunt om de CO2-voetafdruk te verminderen.

Eigenaar Commerz Real is bij deze transactie geadviseerd door 1530 Real Estate, in collegiale samenwerking met CBRE. Maven Securities is gedurende het commerciële proces geadviseerd door NL Real Estate en juridisch door GT Law.

Scroll naar boven