Manus Technology Group huurt in Kennedytoren Eindhoven

Met de verhuur op de 20ste en 21ste verdieping alsook ruimte op de begane grond aan NotStandard zijn Kennedytoren en Kennedy Huis volledig verhuurd.

Door de archiefruimte gelegen op de 21ste verdieping van de Kennedytoren te transformeren naar hoogwaardige kantoorruimte en een interne koppeling te maken met de 20ste verdieping, is er door verhuurder LaSalle Investment Management een unieke propositie van ruim 1000 m² gecreëerd, die medio 2023 in gebruik zal worden genomen door Manus Technology Group.

Manus Technology Group ontwikkelt high-end datahandschoenen voor motion capture (animaties) en virtual reality toepassingen. Keanu Reeves trok bijvoorbeeld de handschoenen aan voor de opnames van de Matrix.

Ook heeft er een grote renovatie plaatsgevonden op de begane grond van het Kennedy Huis, waar recentelijk horecagelegenheid NotStandard haar intrek heeft genomen. Hier is een multifunctionele ruimte gecreëerd voor zowel kantoorgebruikers in het gebied als passantenstromen tussen Eindhoven Centraal Station en het TU/e-terrein. JLL trad bij de totstandkoming van voornoemde transacties op namens verhuurder in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. Redept trad op namens Manus Technology Group.

Scroll naar boven