Warande vanuit de lucht

Warande – Lelystad

8500 woningen waarvan 2000 zelfbouw in nieuwe wijk

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Dit nieuwe stadsdeel verbindt letterlijk – door de ligging – de stad aan de natuur. De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied.

Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren 8500 woningen bij, waarvan zo’n 2000 kavels. De nieuwe wijk biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. In deze jonge wijk vindt u rijwoningen, twee-onder-één-kappers, vrijstaande woningen of appartementen! In Warande ervaart u de vrijheid van het buitenleven, met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Het stadsdeel heeft nu een eigen basisschool, kinderopvang, gezondheidszorg en dierenarts. Begin 2017 opent Deen een supermarkt.

Of u nu een klassieke woning of modern huis wilt bouwen, het kan allemaal. Het grote verschil ten opzichte van een ‘normale nieuwbouwwijk’ is dat u niet alleen de woning en het interieur grotendeels zelf bepaalt, maar ook de breedte van de kavel. Zo hoeft de gemeente u geen ‘nee’ te verkopen als u liever een andere afmeting wenst, omdat uw woning er dan beter past. Voor projectontwikkelaars geldt dat zij een mooi plan kunnen realiseren op een pluk kavels.

Gegevens:

Programma:

  • alle categorieën woningen.
  • aan huis gebonden beroepen mogelijk.

Verkoopprijzen kavels:

  • € 255,- per m2 (excl. BTW) voor de vrijstaande en 2/1-kappers
  • € 216,- per m2 (excl. BTW) voor rijwoningen

Klik hier voor meer informatie.

Lees hier de digitale brochure van de Warande.

Warende

‹ Terug

Contactgegevens

Ellen de Jong

Projectmanager Warande

T: 06-10678135

M: e.de.jong@lelystad.nl

Ook in het nieuws