Wagenwerkplaats, Amersfoort

Wagenwerkplaats: ontmoeten en netwerken

Ontmoeten en netwerken, dat doe je op de Wagenwerkplaats. Op deze locatie is veel mogelijk. Er is ruimte voor evenementen, congressen, beurzen, workshops, jubilea, voorstellingen en nog veel meer.

Het buitenterrein van de Wagenwerkplaats bestaat uit mooie pleinen, grasvelden, picknickplaatsen en straten. Ideaal voor markten, wedstrijden, picknicks en andere buitenactiviteiten. Op de Wagenwerkplaats zijn diverse prachtige oude fabriekshallen en een uitstekend uitgeruste theaterzaal te huur.

De Wagenwerkplaats ligt aan de rand van het Soesterkwartier. Tussen 1903 en 2000 werd vrijwel al het goederenmaterieel van NS hier onderhouden. Het totale terrein is circa 1,5 km lang en 300 meter breed, met centraal op het terrein de monumentale gebouwen: Hoofdgebouw, de Rijtuigenloods, het Ketelhuis en de Veerensmederij.

Werken in deze monumentale industriële omgeving werkt inspirerend, geeft uw bedrijf aanzien en zorgt voor een verhaal achter de locatie van uw onderneming. Bedrijven en organisaties die hier zijn gevestigd zijn onder meer iWelcome, CliniClowns en het Railcenter.

Zie voor meer informatie de website van Amersfoort Business.

 

‹ Terug

Contactgegevens

Joost van Leur
Business Manager
M:
jjh.vanleur@amersfoort.nl
T: 06 – 55 46 57 06

 

Ook in het nieuws