Vathorst: visitekaartje aan de A1

Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1-locatie van Nederland! Voor dit bedrijvenpark is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Het vormt op die manier -mede door zijn directe ligging langs de A1- het visitekaartje van Amersfoort.

De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren.

Spraakmakende bedrijven op het gebied van perifere detailhandel als Ikea, Loods 5 en Kees Smit hebben zich op Vathorst gevestigd. Net als Yokogawa, Simacan, Extron Electronics en andere ondernemingen die zich bezig houden met research & development, lichte industrie, dienstverlenende bedrijven, groothandel of kleinschalige distributie. Ook in de spraakmakende geluidswal. Dit bespaart ruimte, waardoor er meer groen mogelijk is. Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijvenpark.

Locatieprofiel:

  • Bedrijvenpark Vathorst ligt aan de noordkant van Amersfoort ten noordwesten van het knooppunt Hoevelaken
  • Strekt zich uit langs de A1 en heeft daardoor veel zichtlocaties.
  • Heeft een directe aansluiting op de A1. De aansluiting op de A28 zorgt voor een goede verbinding van en naar het noorden. Door de ligging langs snelwegen en hoofdontsluitingsroutes is het bedrijvenpark zeer goed bereikbaar.
  • Vathorst heeft zijn eigen NS-station en daarmee ook een directe verbinding via het spoor met de rest van Nederland.
  • Ook per bus is het bedrijvenpark goed bereikbaar.

Voor meer informatie, zie de websites van Parkmanagement Vathorst en Amersfoort Business.

‹ Terug

Contactgegevens

Max Kruijsse
Senior adviseur vastgoedontwikkeling en beheer
M:
MAA.Kruijsse@amersfoort.nl
T: 033 – 469 56 15

 

Ook in het nieuws