Overzichtsfoto van Rithmeesterpark, Breda (foto: gemeente Breda)

Rithmeesterpark

Dé werklocatie van de toekomst

In december 2016 is het laatste deel van de 14 hectare bedrijfsterrein van Rithmeesterpark bouwrijp opgeleverd. Dit terrein is dé ideale locatie ‘4 Better Business’. Het is een nieuw werkgebied in Breda op een toplocatie aan de A16.

Op verschillende schaalniveaus neemt Rithmeesterpark  een bijzondere positie in. Breda ligt immers niet alleen erg centraal in Noord-West Europa, maar ook tussen de economische zwaartepunten als de Randstad, de Vlaamse Ruit en het Ruhrgebied. Hier zoomt u in op de schaal van West-Europa tot uw gewenste kavel. Rithmeesterpark ligt direct aan de A16, tussen de zeehavens Rotterdam/Antwerpen en de luchthavens Amsterdam/Brussel.

Rithmeesterpark is een bedrijventerrein waarin zakelijke dienstverlening, maakindustrie en kleinschalige logistiek met een hoge toegevoegde waarde een ideale vestigingslocatie kunnen vinden op steenworp afstand van de snelweg.

De bedrijven als QNP en Zuyderleven hebben inmiddels hun nieuwe kantoor aan de rand van Princenhage en de A16. En in 2017 en 2018 hebben 4 nieuwe bedrijven zich op het terrein gevestigd. Inmiddels is meer dan de helft van het terrein uitgegeven waarbij het merendeel van de nog beschikbare kavels zijn gelegen in het zuidelijk deel van Rithmeesterpark.

Binnen Rithmeesterpark is verkaveling op maat mogelijk. Afhankelijk van de gewenste locatie, wordt gekeken naar de uitstraling. Hoe dichter bij de toegangswegen, hoe meer uitstraling gewenst is.

Breda richt zich met Rithmeesterpark op hoogwaardige bedrijven als hoofdkantoorfuncties (Benelux), zakelijke dienstverlening, kennisindustrie, internationale handel, hoogwaardige en VAL-logistiek. De ontwikkeling van dit bedrijvendeel leidt tot een verdere versterking van de economische structuur en het vestigingsklimaat van Breda en de regio West-Brabant.

Grondprijzen op Rithmeesterpark variëren tussen € 175,- tot € 220,- per m2 perceel en/of m2 BVO excl. BTW. Bij de bepaling van de grondprijs wordt rekening gehouden met nadere projectgegevens.

Meer informatie op de website en de Facebook-pagina van Rithmeesterpark.

‹ Terug

Contactgegevens

Gemeente Breda

Gerard Lutz

Ondernemersteam Gemeente Breda

Postbus 90156

4800RH Breda

 

T: 076 – 529 8824

M: 06- 52 81 37 98

Mail: ondernemersteam@breda.nl

www.breda.nl

 

 

 

 

Ook in het nieuws