Locatie Markpark in Breda

Markpark

Nieuw bedrijventerrein voor milieucategorie 2 t/m 4

Het bedrijventerrein Markpark 1 is een nieuw uit te geven bedrijventerrein. Het terrein maakt onderdeel uit van een groots herstructureringsproject op bedrijventerreinen Emer- Hintelaken en de Krogten. Het bedrijventerrein ligt ten noorden van het stadscentrum aan rivier De Mark.

Net als in heel Breda is de onderlinge betrokkenheid op het bedrijventerrein groot en wordt synergie gehaald uit de interactie tussen disciplines en talenten. Welkom in dit netwerk, uw sleutel tot succes! Het terrein vraagt om ondernemers die passen bij de uitdaging waarvoor we staan: het creëren van een nieuwe invulling van deze zichtlocatie langs de noordelijke rondweg van Breda. Hiervoor zoeken we ondernemers met lef.

Bedrijven profiteren hier sinds jaar en dag optimaal van de gunstige geografische ligging van Breda. Van oudsher zijn hier ‘sterke merken’ gegroeid; aan authenticiteit geen gebrek! Betrokkenheid van onderwijsinstellingen leidt tot goede aansluiting van jongeren -laag- midden- en hoogopgeleid- op de arbeidsmarkt.

Volgens het bestemmingsplan mogen bedrijven in de milieucategorieën 3 t/m 4 zich op dit terrein vestigen. Het totaal oppervlak bedraagt 1,5 hectare, indeelbaar vanaf circa 3000 m2.

Klik hier voor meer informatie.

‹ Terug

Contactgegevens

Nora van de Griend

Projectmanager Markt Programmering en Ontwikkeling Via Breda

Gemeente Breda

Afdeling Vastgoed Ontwikkeling

Directie Ontwikkeling

T: 0610 44 68 93

Mail: gjn.van.de.griend@breda.nl

www.viabreda.nl

 

Severine Blok

Directeur Bredase Investering Maatschappij (NV BrIM)

T: 076 529 9011

M: 0610 26 31 36

Mail: sys.blok@breda.nl

www.brimbreda.nl

 

Ook in het nieuws