Ingang van De Vallei in Ede

De Vallei

De gemeente Ede heeft bedrijvenpark De Vallei ontwikkeld voor bedrijven die hoge eisen stellen aan goede bereikbaarheid én aan een inspirerende bedrijfsomgeving. Dankzij de ligging van De Vallei aan de A12 en nabij de A30 is de goede bereikbaarheid geborgd. De eisen qua architectuur, die zijn vastgesteld in het beeldkwaliteitplan, liggen op een hoger niveau. Dit draagt bij aan de hoogwaardige uitstraling van het terrein. Het bedrijvenpark is gericht op kantoorachtige bedrijven en bedrijven met een hoogwaardige productie.

Het bedrijvenpark is aan de noordoostzijde begrensd met een aangelegd bos, en aan de westzijde door een groenzone.
Door het gebied loopt een dekzandrug welke wordt gebruikt als akker. Bij de situering van de bebouwing zijn de oude groenstructuren zoveel mogelijk gehandhaafd. Op de bouwkavels  is rekening gehouden met een groen ingerichte strook aan de wegzijde. Hierdoor ontstaat een parkachtige omgeving die het aantrekkelijk maakt om hier te verblijven.

Centraal in Nederland, in het hart van Food Valley. Binnen een uur in de Randstad en het Ruhrgebied. Op een steenworp afstand van de A12 en de A30. Een gunstiger ligging voor uw onderneming dan op Bedrijvenpark De Vallei in Ede is bijna niet denkbaar.

Op Bedrijvenpark De Vallei bent u gevestigd in een regio die gonst van de bedrijvigheid. Een ondernemende regio, die letterlijk en figuurlijk ruimte biedt aan een topsector met toekomst: voeding.
Food Valley bundelt ondernemerschap, onderzoek en kennis op het gebied van voeding. Een doelgericht samenwerkingsverband dat zich met hulp van technologische ontwikkelingen en innovatieve concepten inzet voor de productie van duurzame, gezonde voeding.

Acht gemeenten met in totaal zo’n 330.000 inwoners vormen de thuisbasis voor vele (inter)nationale bedrijven, kennisinstituten, research centra en opleidingen op het gebied van voeding. Wageningen Universiteit en Research Centre fungeert daarin als kennishart en topspeler op wereldniveau. Food Valley is hard op weg hét agrofoodcentrum van Europa te worden. Dat biedt een gezonde voedingsbodem voor nieuwe samenwerking, innovatie en groei. Kansrijk voor bedrijven die groeiend ondernemen.

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare kavels.

 

‹ Terug

Contactgegevens

Martin Kraaijenvanger

E: martin.kraaijenvanger@ede.nl

E: marktbalie@ede.nl

T: 140318

Ook in het nieuws