Atlaspark, Amsterdam

Atlaspark

Atlaspark. Dé logistieke hotspot

70 hectare beschikbaar – distributiecentra, logistieke dienstverleners en industrie – 50% zeehavengebonden

Dé logistieke hotspot van de Amsterdamse haven is het Atlaspark, de drager van de combinatie lucht- en zeetransport. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam Airport Schiphol én 15 kilometer afstand van Amsterdam Centrum. Een toplocatie voor distributiebedrijven, logistieke dienstverleners en industrie. Vanwege de centrale locatie bij uitstek geschikt voor bedrijven die zowel goederen via het water als de lucht vervoeren. De landingsplaats van Rivièra Maison, DSV Solutions, Fetim, G-star RAW, Kintetsu World Express, Renault Trucks, GE Aviation en vele andere bedrijven.

Modelvoorbeeld

Atlaspark wordt in Nederland gezien als modelvoorbeeld van hoe een bedrijventerrein moet worden ingericht om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse logistieke dienst-verlening. De locatie garandeert een directe aansluiting op een breed uitgerust aanbod van intermodale transportmogelijkheden.

De spoorfaciliteiten op de terminals, evenals de ruime wegenstructuur in het havengebied, hebben directe verbindingen met het nationale spoor- en snelwegennetwerk. Het Atlaspark biedt kavels voor bedrijvigheid tot en met milieucategorie 5.

De combinatie van zeevaart en luchtvracht en de garantie op een directe aansluiting op een breed uitgerust aanbod van intermodale transportmogelijkheden (binnenvaart, spoor en weg) is het meest aantrekkelijke ‘unique selling point’ van Atlaspark. Geen ander bedrijvenpark biedt een multimodale situering van dit niveau en op deze schaal. Steeds meer logistieke bedrijven en ontwikkelaars, zoals David Hart Group (DHG) en Borghese Logistics, zijn zich hiervan bewust.

Meer informatie?

Havenbedrijf Amsterdam is de uitgever van de 70 hectare aan uitgeefbare kavels die het 140 hectare grote gebied bij aanvang telde. Op Atlaspark kunnen zich distributiecentra, logistieke dienstverleners en industrie vestigen, voor wie 50% van de business zeehavengebonden is.

Wilt u meer weten over uw locatiemogelijkheden in Atlaspark? Neem dan contact op met:

Haven Amsterdam

Jeroen Lotze, Clustermanager Real Estate

Tel: +31 (0)20 5234 575

E-mail: jeroen.lotze@portofamsterdam.nl

Atlaspark

 

‹ Terug

Contactgegevens

Jeroen Lotze

Clustermanager Real Estate

T: +31 (0)20 5234 575

E: jeroen.lotze@portofamsterdam.nl

Ook in het nieuws