A18 Bedrijvenpark, Doetinchem

A18 Bedrijvenpark, Doetinchem

Ideale bedrijfslocatie

Een centrale ligging, kavels op maat, aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit en natuur om de hoek. Deze ingrediënten zorgen voor de ideale bedrijfslocatie. En zijn aanwezig op het A18 Bedrijvenpark.

Centrale ligging in West-Achterhoek

Het A18 Bedrijvenpark ligt heel gunstig in de West-Achterhoek in de gemeente Doetinchem. Tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Dit maakt het een perfecte uitvalsbasis voor bedrijven die zaken doen met (Oost-)Europa. U kunt het bedrijventerrein ook uitstekend bereiken. De autosnelweg A18 en de provinciale weg N815 zijn direct om de hoek. Via de A18 (Doetinchem-West) komt u na 7 kilometer op de A12 richting Arnhem/Utrecht of Duitsland (A3). Treinstation Wehl is op loopafstand. Ook de bestaande fietsroutes leiden naar het terrein.

Representatieve kavels op maat

Het bedrijvenpark – dat bijna 90 hectare telt – biedt ruimte aan allerlei typen bedrijven. Als jonge, groeiende ondernemer vindt u hier een kavel op maat. Maar ook als gevestigd bedrijf. De grootte van de kavels loopt uiteen van 2.000 tot 50.000 m2 of meer. Voor ondernemingen waar representatie een grote rol speelt, zijn zichtlocaties beschikbaar. Langs de A18, de provinciale weg N815 en de hoofdontsluitingsweg. Aan de secundaire ontsluitingswegen treft u kavels voor bedrijven die presentatie minder zwaar laten wegen. Met een ‘groene’ uitstraling kunt u zich vestigen langs de Wehlse Broeklanden.

Volop aandacht voor duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van het A18 Bedrijvenpark staat duurzaamheid voorop. Met de juiste balans tussen economische en ecologische belangen. Bij de bedrijfsactiviteiten wordt gekeken naar winst- en verliescijfers. Maar ook naar de gevolgen voor mens en milieu. Die moeten zo klein mogelijk zijn. Nu en in de toekomst. Zo streven we  naar de productie van duurzame energie. En als ondernemer kunt u gratis advies krijgen over duurzaam bouwen, duurzame bedrijfsvoering en het inpassen van groen.

Kwaliteit met parkmanagement

Het is de bedoeling dat het bedrijventerrein kwalitatief hoogwaardig en duurzaam wordt én blijft. Parkmanagement is het middel om dat te bereiken. Het is een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Deze zorgen voor een optimale leef- en werkomgeving op het terrein. De basisdiensten, waarvan u gebruikmaakt, variëren van collectieve inkoop- en promotiekansen tot een duurzaamheidmakelaar en -scan.

Daarnaast is er een aantal verplichte diensten zoals collectieve beveiliging, glasvezelaanleg en afvalinzameling. En facultatief zijn bijvoorbeeld personeels- en mobiliteitsmanagement.

Natuur om de hoek

Het A18 Bedrijvenpark bevindt zich middenin het gebied Land van Wehl. Tussen de stad Doetinchem en het dorp Wehl ligt de Wehlse Broeklanden. Een gebied van 800 hectare waar natuur, recreatie en landschap zich verenigen. Ten zuiden van Wehl ligt de nieuwe wijk Heideslag met een dorps en groen karakter.

Ligging:

Kryptonstraat, Wehl

Oppervlak:

69 ha.

Programma:

Bedrijven tot maximaal milieucategorie 5.1. Kantoren slechts toegestaan als ondergeschikt aan bedrijf zelf.

Prijzen:

Vanaf € 128 per m²

Betrokken opdrachtgevers:

Samenwerkingsverband gemeenten Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek en Bronckhorst

Reeds gevestigd:

Op dit moment hebben Autoservice Evers, Esbro, Rabelink Logistics, Esso zich al gevestigd op het park. Het bestaande bedrijf Goris Brandstoffen Wehl heeft daarnaast extra grond afgenomen. Daarnaast lopen er diverse gesprekken met geïnteresseerde partijen.

Zie ook: A18 Bedrijvenpark

‹ Terug

Contactgegevens

Jaap Berenbak,

Team economie, gemeente Doetinchem,

T: 0314 377 377,

M: j.berenbak@doetinchem.nl

Ook in het nieuws