Kinderdagverzorging De Kasteeltuin koopt eigen pand

Kinderdagverzorging De Kasteeltuin heeft de locatie aan de Borgerstraat in Rotterdam die het al jaren huurt gekocht.

Borgerstraat 8 is een voormalige schoollocatie en in gebruik bij De Kasteeltuin, een zelfstandig kinderdagverblijf zonder winstoogmerk in de wijk Spangen, tegenover voetbalstation het kasteel van Sparta.

De Kasteeltuin is in 2014 opgericht vanuit een uniek initiatief van ouders en medewerkers. Het bestuur wordt gevormd door (oud-) ouders van de kinderen. Bij De Kasteeltuin kunnen kinderen groeien, bloeien en is er elke dag een warme maaltijd, vers bereid door een eigen kokkin met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Hoogste bieder

Het complex omvat een perceel grond van circa 2825 m² dat in eeuwigdurende erfpacht is uitgegeven, met de zich daarop bevindende opstallen, bestaande uit een hoofdbouw van circa 570 m². De locatie is door Gemeente Rotterdam Stadsontwikkeling via een openbare verkoopprocedure in de markt gezet en De Kasteeltuin kwam als hoogste bieder uit de procedure.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad op namens verkoper Gemeente Rotterdam en Parc Makelaars trad op namens koper Kinderdagverzorging De Kasteeltuin.

 

Scroll naar boven