KiK opent winkel in Stadscentrum Osdorpplein in Amsterdam

Vandaag opent de Duitse winkelketen KiK een vestiging in het Stadscentrum Osdorpplein in Amsterdam.

De winkel van 600 m²  – de 52ste in Nederland – heeft het allernieuwste KiK-shopconcept en een gloednieuw assortiment. KiK, met ruim vierduizend winkels in 14 landen in Europa, speelt in op de actuele modetrends en heeft een ruim assortiment voor mens, dier en tuin tegen consumentvriendelijke prijzen.

De commerciële plint, met zowel een retail- als horecabestemming, is een onderdeel van het gerealiseerde nieuwbouwproject The Hub van MRP, waar ondertussen al verschillende ondernemers hun deuren hebben geopend.

Mode en non-food

Al 10 jaar is het van oorsprong Duitse bedrijf KiK in Nederland aanwezig met modieuze kleding en een uitgebreid non-food assortiment. David Philipoom, Managing Director KiK Nederland: ‘KiK staat voor Klant is Koning en is sinds 2013 in Nederland vertegenwoordigd. We waren al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie in Amsterdam.’

KiK is niet alleen maar een mode- en non-food discounter. De winkels hebben een uitgebreid assortiment van trendy dames-, heren- en kinderkleding en onder andere een ruim aanbod huistextiel, huishoudelijke artikelen, decoratie, schoonheidsproducten en tuinartikelen. Stadscentrum Osdorpplein is sinds jaar en dag het centrum van Amsterdam Nieuw-West.

Commerciële units

Si-Mohamed El M’Barki, vastgoedontwikkelaar bij MRP: ‘Wij zijn heel blij dat de internationale onderneming KiK zich wilde vestigen in de commerciële units van MRP in het Stadscentrum Osdorpplein. Er komt een gevarieerd aanbod van horeca- en retailondernemingen in de 3200 m² commerciële units in ons gerealiseerde nieuwbouwprject The Hub.’

MRP is verantwoordelijk voor verschillende ontwikkelingen op het Osdorpplein. In februari 2023 is door MRP het gehele nieuwbouwproject The Hub & De Os met 37 koopappartementen, 40 huurappartementen, 16 nieuwe appartementen met een recreatieruimte, nieuwe entree en daktuin voor Woonzorg en het nieuwe Stadsloket opgeleverd. Binnenkort start de bouw van de mixed-use ontwikkeling MIX Amsterdam.

In het volgende nieuwbouwproject MIX Amsterdam ontwikkelt MRP gemengde gebouwen bestaande uit zes woontorens rondom een groen hof, met 528 woningen.

Scroll naar boven