HOFF Amsterdam nu grootste huurder in Tower Ten

CBRE Investment Management (CBRE IM) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met het nieuwe Business- en Conference center HOFF Amsterdam voor nog meer kantoorruimte in het WTC Amsterdam.  

In totaal huurt HOFF Amsterdam 7.250 m2 op de tweede, derde en vierde verdieping van Tower Ten, een nieuwe kantoortoren die onderdeel uitmaakt van WTC Amsterdam. Naast flexibele kantoren komt er een vergadercentrum en op veel plekken zijn straks food & drink outlets te vinden. Ook biedt het concept sociale ontmoetingsruimtes, stilteruimtes, een bibliotheek en een gameroom.

HOFF Amsterdam is een hoogwaardig en flexibel werk- en vergaderproduct, dat is ontwikkeld door onder andere Sipke Feenstra, oprichter van The Office Operators. Het wordt als eerste in de nieuwe kantoortoren Tower Ten van WTC Amsterdam gelanceerd.

In november vorig jaar, bij de oplevering van Tower Ten, werd bekend dat HOFF na de zomer van 2023 zou starten op twee verdiepingsvloeren met een totaaloppervlak van 6.000 m2. De grote vraag naar het concept maakt dat de huurovereenkomst nog voor de opening van HOFF al is uitgebreid naar ongeveer 7.250 m2 op drie verdiepingsvloeren. 

De opening staat gepland na de zomer van 2023. 

Scroll naar boven