Herontwikkeling winkelcentrum PicassoPassage in Capelle afgerond

Met de opening van een Action-winkel is de herontwikkeling van winkelcentrum PicassoPassage in Capelle aan den IJssel officieel afgerond.

Nieuw Holland Vastgoed heeft in opdracht van vastgoedeigenaar OCP het circa 7800m² grote winkelcomplex de PicassoPassage in Capelle Schollevaar volledig herontwikkeld. De ontwikkeling behelsde een volledig nieuwe en uitgebreide entree aan de zijde van NS-station Schollevaar, een ingrijpende facelift van het interieur van het centrum en een opwaardering van de winkels en de openbare ruimte aan de zijde van het Pier Panderplein. Tevens is geïnvesteerd in de kwaliteit van de 230 parkeerplaatsen tellende parkeervoorziening en het toevoegen van een nieuwe fietsenstalling.

Het project is gefaseerd uitgevoerd. In medio 2018 zijn de eerste werkzaamheden gestart aan de entreepartij en het terras van het Winkelcentrum aan de Pier Panderplein zijde. Begin 2019 is gestart met de entree aan de zijde van het station. Aansluitend zijn het interieur en de winkelgevels aangepakt.

In dezelfde periode zijn onder meer Kruidvat en Lidl vergroot, is Brainwash verplaatst en is restaurant/cadeauwinkel Het Meesterwerk aan het Pier Panderplein toegevoegd.

De laatste ingreep in het ontwikkelproces was het faciliteren van de komst van een vestiging van winkelketen Action. Met het openen van deze vestiging is de passage volledig verhuurd.

 

 

 

Scroll naar boven