Henkel kiest Wonderwoods Utrecht als nieuw hoofdkantoor

Wonderwoods, de groene kantoortoren in het hart van Utrecht, verwelkomt Henkel als nieuwe huurder.

Henkel, wereldleider in consumentenproducten en kleefstoffen, zal zijn intrek nemen op de vierde verdieping in The Boutique Offices van Wonderwoods. Het bedrijf huurt een kantoorruimte van ruim 2.500 m² om zijn Nederlandse sales en marketingteams een werkplek te bieden. De groene kantoortoren wordt door ontwikkelaar G&S& gerealiseerd en is eigendom van het ASR Dutch Mobility Office Fund. Wonderwoods is onderdeel van het nieuwe centrumgebied Beurskwartier.

Blikvanger in Beurskwartier

Wonderwoods heeft als doel om de stedelijke omgeving te verrijken met natuurlijke elementen. Het project, gelegen in het Beurskwartier van Utrecht, bestaat uit twee markante groene torens van 104 en 73 meter hoog met circa 1,5 hectare aan verticaal bos. Het wordt de blikvanger van de kop van het Beurskwartier. De torens bestaan uit een mix van woningen en kantoorruimtes. In totaal zullen er 167 koopwoningen, meer dan 252 huurwoningen en ruim 15.000 m² kantoorruime worden gerealiseerd. Het project wordt gebouwd door Bouwcombinatie Wonderwoods, een samenwerking tussen Kondor Wessels Amsterdam en Boele & van Eesteren, beide onderdeel van VolkerWessels.

The Boutique Offices in de toren van MVSA Architects zijn verdeeld over elf verdiepingen (570 m² tot 3.200 m²) en zijn Breeam Excellent gecertificeerd. Wonderwoods is namens de European Property Awards uitgeroepen tot best Mixed-Use project van Nederland

G&S& en Henkel zijn in het commerciële proces in collegiale samenwerking bijgestaan door CBRE, JLL en BOLD real estate solutions. Juridisch advies is geleverd door Habraken Rutten Advocaten. a.s.r. real estate is in het huurproces geadviseerd door Van Gool Elburg.

Scroll naar boven