Gruba Autobanden koopt bedrijfspand in Enschede

In het Havengebied van Enschede is bedrijfsruimte aan de Hendrik ter Kuilestraat verkocht aan Gruba Autobanden.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 1,2 miljoen. Het bedrijfsobject aan de Hendrik ter Kuilestraat 199 heeft een totale oppervlakte van circa 1410 m². Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 1082 m², een kantoorruimte van circa 166 m² en een magazijn op de eerste verdieping van 162 m². Het is gelegen op een ruim perceel van circa 6460 m² en betekent een uitbreiding voor de ernaast gelegen bedrijfsvestiging op nummer 201.

Havengebied Enschede is het grootste bedrijventerrein van Enschede en kenmerkt zich door een divers aanbod van bedrijven. Er is fors geïnvesteerd in het Havengebied; wegen en groenstructuren zijn aangepakt en de vaarweg is uitgebaggerd en verbreed.

Auto- en bandenservice Gruba Autobanden is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in inzameling, bewerking en verwerking van oude autobanden. Als gecertificeerd inzamelaar zorgt het bedrijf voor een milieuvriendelijke afvoer en is daarmee uitgegroeid tot één van de grootste autobandeninzamelaars in Nederland. Daarnaast is Gruba Autobanden een auto- en bandenservice in Enschede.

Boers & Lem Enschede adviseerde de verkoper, een particuliere belegger, in deze transactie.

Scroll naar boven