SADC

2,4 miljoen inwoners8 locaties
 
 
Postbus 75700 1118 ZT Schiphol T: 020 206 66 40 M: info@sadc.nl Twitter: @SADC_NL LinkedIn SADC www.sadc.nl   De locaties van SADC: Business Park Amsterdam Osdorp, ca. 20 ha. (fase 1) PolanenPark, ca. 22 ha. Schiphol Trade Park, 145 ha. Schiphol Logistics Park, ca. 52 ha. (Oost en West) De President, ca. 52 ha. (fase 1.1 en fase 1.2) Green Park Aalsmeer, ca. 92,5 ha Atlaspark, ca. 140 ha.

Logo SADCAls regionale gebiedsontwikkelaar ontwikkelen wij hoogwaardige werklocaties in de Metropoolregio Amsterdam en richten ons daarbij op (inter)nationale en regionale logistieke bedrijven, met name in economische sectoren als aerospace, fashion, food & flowers, life sciences en high tech.

SADC

Wij geven (internationale) bedrijven letterlijk en figuurlijk ruimte om te ondernemen en te groeien. Dat doen we door het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige werklocaties, die ook op lange termijn de ambities en behoeften van onze klanten ondersteunen. Niet alleen op het niveau van de ‘stenen’ en de ‘meters’, maar ook op het niveau van netwerken en voorzieningen. We proberen onze klanten zo veel mogelijk te ‘ontzorgen’. Daarbij maken we gebruik van onze kracht: het verbinden van bedrijven, ontwikkelaars, overheden en kennisinstellingen in ruimtelijk-economische ontwikkelingen binnen de Metropoolregio Amsterdam. Want in de afgelopen decennia hebben wij een krachtig, kwalitatief en waardevol netwerk opgebouwd waar we nauw mee samenwerken. Altijd met de klantvraag en de gebiedsduurzaamheid voorop.

Een goed voorbeeld daarvan is de vestiging van Air Products op PolanenPark. Illmar Lüttger, Corporate Real Estate Manager EMEA van Air Products, vatte het als volgt samen: “Air Products heeft een lange historie in Amsterdam. Het rond krijgen was niet eenvoudig. Wij hebben samen met De Alliantie, gemeente Amsterdam en SADC gezocht naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Dat lukte alleen door intensief samen te werken bij de verdeling van risico’s en oog te hebben voor elkaars belangen. Wij zijn blij dat de samenwerking ertoe heeft geleid dat wij in de Metropoolregio Amsterdam een nieuwe plek hebben gevonden.”

Maar ook bij de vestiging van WDP op Schiphol Logistics Park en China Center Hotel op Business Park Amsterdam Osdorp is de samenwerking tussen klant, ontwikkelaar en overheid van essentieel belang geweest. Wij zijn blij daar een verbindende rol in te hebben kunnen vervullen. 

SADC Werklocaties
De afgelopen jaren hebben wij een gevarieerd portfolio aan werklocaties opgebouwd. Zo realiseerden wij Schiphol Rijk en Business Park Lijnden. Momenteel hebben wij de onderstaande locaties in verkoop:

+ Lees de volledige tekst

Locaties

Marktontwikkeling

SADC is actief in de Metropoolregio Amsterdam. Kerncijfers van de regio (cijfers 2013):

  • Oppervlakte: 2,582 km2
  • Aantal inwoners: 2,4 mln
  • Beroepsbevolking: 1,2 mln
  • Aantal bedrijven (2012): 271.000
  • Aantal banen: 1,4 miljoen
  • Omvang economie: € 100 mld brp (17% van NL)
+ Lees de volledige tekst

Wie is wie?

Michelle Eveleens

 

Postbus 75700

1118 ZT Schiphol

T: 06 – 51 37 15 13

E: m.eveleens@sadc.nl

Aad Lafeber

Postbus 75700

1118 ZT Schiphol

M: 06 53 62 75 87

E: a.lafeber@sadc.nl

Twitter: @SADC_NL

LinkedIn SADC

www.sadc.nl

 

 

Nieuws