GaragePark opent park met garageboxen in Hulst

GaragePark opent op bedrijventerrein De Schapenweide in Hulst een garageboxenpark.

Op het park bouwde de marktleider in totaal 46 XXL-boxen van 29 vierkante meter. GaragePark Hulst is het eerste park van het bedrijf waar garageboxen enkel beschikbaar zijn voor verhuur. Het park ligt aan de Globe, tussen de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge en is goed bereikbaar vanaf de N258.

De garageboxverhuurder onderscheidt zich met name op het beveiligingsvlak, waarbij alle boxen op het park een eigen inbraak- en brandalarm met meldkameraansluiting hebben en bovendien 24 uur per dag toegankelijk zijn. Dankzij de zonnepanelen worden de boxen op een duurzame manier verlicht, daarnaast beschikken ze over een postbus en sanitaire voorziening en zijn daardoor geschikt als werkruimte.  

 Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4000 garageboxen verspreid over ruim 45 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen op de meeste locaties zowel worden gehuurd als gekocht.

Scroll naar boven