GaragePark opent derde park met garageboxen in Limburg

Garage Park lanceert deze vrijdag officieel een park met garageboxen in Sittard.

Aan de Nijverheidsstraat 9-245 in Sittard heeft GaragePark in totaal 119 boxen die variëren van 21 tot 27 m² op de begane grond.

De nieuwe locatie in Sittard is het derde park in de provincie. Hier organiseert GaragePark behalve de oplevering aan kopers en huurders, ook een open dag voor geïnteresseerden. Om de oplevering te vieren is er een speciale huuractie van kracht, waarbij iedereen voor 159 euro per maand een box kan huren. 

Met de bouw van GaragePark Sittard komt het totaal op 51 parken, verspreid over heel Nederland. De locatie ligt ten westen van het centrum en in de buurt van de N276 en N294 in de richting van de A2.

Opslag- of werkruimte

Op andere parken gebruiken ondernemers een garagebox vaak als opslagruimte voor gereedschappen en materialen, maar ze worden ook ingezet als werkruimte, magazijn of voorraadopslag voor webshops en/of winkeliers. Net als alle andere vijftig parken is GaragePark Sittard volledig beveiligd met gecertificeerde BORG-2 veiligheidsmaatregelen. Ook hebben ondernemers op het park toegang tot een eigen postbus en sanitaire voorzieningen.

Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan vijfduizend garageboxen verspreid over 51 parken in Nederland.

Scroll naar boven