Edmond de Rothschild REIM koopt tien bedrijfsunits in Amstelveen

Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management (REIM), de vastgoed investeringsdivisie binnen de Edmond de Rothschild group, heeft tien Layers XL-units verworven in Amstelveen. 

De bedrijfsunits, met een totale oppervlakte van 4864 m² BVO, worden ontwikkeld door Today Real Estate Development.

Layers Amstelveen wordt gevestigd op het bedrijventerrein De Loeten en omvat in totaal vijftig bedrijfsunits. Edmond de Rothschild voegt het separate gebouw van tien Layers XL-units toe aan haar multi-let industrial portefeuille. Deze transactie markeert een gedeelde visie tussen Edmond de Rothschild en Today Real Estate Development op het gebied van het multi-let light industrial segment en partijen beogen deze gedeelde visie verder vorm te geven met elkaar in aankomende projecten.

ESG

Niels Bruijninckx, Director Investment bij Edmond de Rothschild: ‘Met het Layers-XL concept wordt ingespeeld op een specifiek segment binnen de multi-let light industrial markt met sterke focus op ESG en kwaliteit. Hiermee diversifiëren wij verder binnen onze light industrial portefeuille in lijn met onze strategie, waarbij wij nog altijd actief zijn op dergelijke sterke locaties met uitstekende bereikbaarheid. Wij kijken met veel belangstelling uit naar volgende projecten met Today Real Estate Development nu we met elkaar de fundamenten hebben gelegd voor deze eerste transactie.’

 

Scroll naar boven