Dunkin’ naar Sint Jorisplein in Amersfoort

Horecaformule Dunkin’ zal zich vestigen in een kiosk op het Sint Jorisplein in Amersfoort.

 

Verhuurder is vastgoedbelegger Altera Vastgoed. Dunkin’, ook wel bekend als Dunkin Donuts, opent in Amersfoort zijn 40ste Nederlandse vestiging. Dunkin’ zal in Amersfoort voor het eerst kiezen voor een totaalconcept, bestaande uit natuurlijk koffie en koude dranken, de welbekende donuts en andere bakery items. Dunkin’ zal hier tevens starten met een ontbijt en een lunch concept. Het grote zitgebied op het terras geeft de mogelijkheid om hier het totaal concept uit te rollen.

Dunkin’ is een onderdeel van de Inspire Brands groep, waaronder Dunkin’ met meer dan 12.900 vestigingen in 42 landen valt, maar ook: Arby’s, Buffalo Wild Wings, Rusty Taco, Baskin Robbins, Jimmy John’s en Sonic Drive. De groep heeft meer dan 45.000 restaurants wereldwijd. 

Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort.  Het winkelcentrum kent op gebied van verhuur een goede propositie ten opzichte van de historische winkelstraten, doordat het grote units biedt en daarmee formules als H&M, Sting en C&A kan huisvesten.

De verhuring kwam tot stand door bemiddeling van adhoc horecamakelaars. Colliers Property Management verzorgt het commercieel en technisch vastgoedmanagement van het Sint Jorisplein.

Scroll naar boven