Drie nieuwe huurders voor de Kwinkelier in Bilthoven

Eind oktober 2022 vindt de oplevering plaats van drie getransformeerde winkelunits aan Action, Basic Fit en een nieuwe Hema in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

Met Kruidvat die eerder dit jaar in dit winkelblok zijn winkel al volledig heeft vernieuwd, is de begane grond van dit gedeelte van het winkelcentrum nu volledig verhuurd.

Naar verwachting zullen de nieuwe huurders na afwerking van de units in het eerste en tweede kwartaal van 2023 de deuren openen. Op de verdieping naast Basic Fit is nog een bescheiden ruimte beschikbaar voor verhuur.

De oplevering van het getransformeerde winkelblok van het deel waar de voormalige bibliotheek gehuisvest was, markeert een belangrijk punt: aan één zijde is de beoogde uitstraling van de vernieuwde Kwinkelier over de volle lengte zichtbaar. Gefaseerd zullen de laatste twee bouwdelen worden gerealiseerd.

Eigenaar Real Estate Invest – onderdeel van RPG – zet voor de toekomstig te realiseren bouwprojecten in Bilthoven in op een levendig centrum waar naast wonen retail en horeca een belangrijk deel van uitmaken.

Molenbeek Makelaars, Carl Knegjens en Van de Weerd Horecamakelaars adviseren RPG bij de verhuur van de Kwinkelier.

Scroll naar boven