Drie nieuwe huurders in kantoorpand Keynes Club in Amsterdam

Voor boetiekkantoor Keynes Club heeft Merin drie nieuwe huurders aangetrokken, Young Colfield, PDX Services en Newion Partners.

Tezamen huren zij 1247 m² kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen. De bedrijven Young Colfield, PDX Services en Newion Partners nemen per Q4 2022 hun intrek in dit gebouw. De Keynes Club is gelegen aan de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuidoost, het gebied dat zich ontwikkelt tot het mix-use gebied genaamd Amstel III.

Young Colfield is een bedrijf dat jonge talenten een plek biedt waar ze werkervaring op kunnen doen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Zij huren 473 m² kantoorruimte op de 6de verdieping.

PDX Services verzorgt catering, bedrijfshoreca en hospitality services, onder andere ook in de kantoorgebouwen van Merin. Momenteel huurt PDX Services aan de Hullenbergweg 278-308, ook van Merin. Zij gaan in Keynes Club op de 2de verdieping 474 m² kantoorruimte huren.

Newion Partners is een investeringsmaatschappij uit Amsterdam die investeert in business software. Ook zij komen van de Hullenbergweg 278-308 en zullen in de Keynes Club 299 m²  kantoor huren op de 5de verdieping.

Keynes Club is voorzien van vergaderruimtes, restaurant, koffiebar, fitness en pooltafel. Na deze transacties is er nog 474 m² kantoorruimte beschikbaar.

Young Colfield en Newion Partners zijn in deze transactie begeleid door Huurconsult.

Scroll naar boven