DHG verhuurt warehouse in haven van Vlissingen

DHG heeft recent een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten met logistiek dienstverlener Verbrugge voor ruim 64.400 m² warehouse in Vlissingen.

De nieuwe huurovereenkomst volgt op een eerdere sale-en-leaseback-transactie in maart 2023, waarbij DHG de warehouses kocht en Verbrugge ze voor twee jaar terughuurde. Verbrugge heeft zich nu verbonden aan een nieuwe huurovereenkomst voor vijf jaar voor een oppervlakte van 64.400 m².

DHG heeft via verschillende transacties nu in totaal een gebied van 55 hectare in bezit in Vlissingen met daarop warehouses, een tri-modale terminal en een ontwikkelplot waar nog dit jaar gestart zal worden met de ontwikkeling van Smartlog Vlissingen. Smartlog Vlissingen zal een totale oppervlakte krijgen van 80.000 m², bestaande uit vijf distributiecentra van 10.000 m2 tot 16.000 m2.

DHG werkt in Vlissingen intensief samen met Verbrugge, die eigenaar en exploitant is van twee naastgelegen terminals voor zowel bulk- als containergoederen. DHG sloot eerder een contract met TM Edison, waarin baggerbedrijven Jan de Nul en DEME zijn vertegenwoordigd, voor een terrein van 120.000 m² in de Vlissingse haven. TM Edison bouwt daar een energie-eiland.

Scroll naar boven