Cortese verwerft Limburgs zorgvastgoed

Vastgoedbelegger Cortese heeft twee nieuwe zorgobjecten toegevoegd aan de portefeuille van Cortese HealthCare VII. Het betreft Medisch Centrum De Wieënhof in Venray en Het Academiegebouw in Hoensbroek.

Medisch Centrum De Wieënhof is gelegen aan de Wieënhof 1 in Venray. Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte is 4.350 m² en is verdeeld over 3 bouwlagen. Het ligt op ruim 3.560 m² eigen grond. Het object is gebouwd in 2011 en wordt verhuurd aan 15 zorgverleners. Een centrale positie wordt ingenomen door de huisartsenpraktijk, de apotheek en de fysiotherapiepraktijk.

Het Academiegebouw in Hoensbroek bevindt zich op de campus van zorginstelling Adelante. Het pand bestaat uit onderwijs- en praktijkfuncties over twee bouwlagen. Het buitenterrein omvat een parkeerterrein met 30 parkeerplaatsen, kinderspeelplaatsen en groenvoorzieningen.

In het gebouw zelf zijn de Koninklijke Kentalis en Mgr. Hanssenschool gevestigd, instellingen gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding voor kinderen met ernstige auditieve en/of communicatieve beperkingen. Het object is in 2003 volledig verbouwd, gerenoveerd en gemoderniseerd ten behoeve van de huidige gebruiksfuncties.

Het dagelijkse beheer voor de betreffende objecten zal, net als de overige beleggingspanden van Cortese, uitgevoerd worden door Triatact.

Cortese HealthCare VII is het zevende vastgoedfonds van Cortese Capital Management. Dit fonds heeft inmiddels acht objecten in de portefeuille en is nog open voor inschrijving van nieuwe beleggers.

Scroll naar boven