Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw op IJsseloord II in Arnhem

Bryant Park Maxima, een fonds gelieerd aan het in New York gevestigde Marathon Asset Management LP heeft een kantoorgebouw in Arnhem verkocht aan een particuliere belegger. 

 

Het Kadaster meldt een koopsom van € 7 mln. Marathon maakte vandaag ook al de verkoop van een kantoorpand in Hoofddorp bekend. Het kantoorgebouw ‘Focus Building’ aan de Meander 825 ligt op het bedrijvenpark IJsseloord II en beschikt over circa 13.500 m² kantoorruimte, 291 parkeerplaatsen en een energielabel A. Momenteel is een gedeelte van het gebouw verhuurd aan woningcorporatie Vivare en webwinkel/prijsvergelijker Beslist.nl.

CBRE adviseerde de verkoper tijdens deze transactie. Edmond de Rothshield REIM Benelux trad op als asset manager en Savills als property manager van de verkoper tijdens de holdingperiode. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur tijdens te transactie.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft deze transactie begeleid namens de koper. Het juridische advies werd verzorgd door Dirkzwager, Independent Tax Partners & Advisors (ITPA) verzorgde het fiscale advies. Het vastgoedbeheer / property management zal verzorgd worden door BV&M Business.

Scroll naar boven