Brunotti Europe huurt kantoor in Amersfoort

Kledingmerk Brunotti heeft een ruimte in een recent opgeknapt kantoorgebouw in Amersfoort gehuurd.

Met de verhuur van de 1.465 m2 kantoorruimte is het casco gerenoveerde kantoorgebouw aan de Saturnus 2 voor een lange termijn volledig verhuurd. Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen en ligt op een mooie zichtlocatie langs de rijksweg A1.

Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Calveen. Afgelopen jaren hebben meerdere (inter)nationale ondernemingen hun naam verbonden aan dit bedrijventerrein, waaronder ABN Amro, PON Financial Services en Praxis. Daarnaast is het Van Der Valk Hotel Amersfoort-A1 op loopafstand gelegen.

Brunotti is een kledingmerk dat in 1979 is opgericht door de jonge Italiaanse surfer Claudio Brunotti, die toen begon met het shapen en verkopen van windsurfboards vanuit Scheveningen. In een later stadium kwam daar surf- en snowboardkleding bij. Tegenwoordig verkoopt Brunotti nog steeds (o.a. kite) boards en kleding voor verschillende soorten sport maar ook hedendaagse kleding en accessoires.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad als adviseur namens de verhuurder op bij de totstandkoming van de transactie. De aanhuurmakelaar trad tijdens deze transactie op namens huurder.

Scroll naar boven