Aan de Stegge Twello realiseert bedrijfsgebouw Almere

Aan de Stegge Twello en Cascade hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouw van een bedrijfspand voor Cascade op Bedrijvenpark Stichtsekant in Almere. De bouw is inmiddels van start gegaan.

Cascade, nu gevestigd op bedrijventerrein De Vaart in Almere, is wereldleider in kwalitatief hoogwaardige voorzetapparatuur, vorken en accessoires voor heftrucks. Met nieuwbouw wenst Cascade de bedrijfsvoering en logistiek te optimaliseren. 

Het bouwplan is samen met Aan de Stegge Twello ontwikkeld en bestaat uit een compact bedrijfsgebouw met een efficiënte interne logistiek, in- en uitexpeditie en laadkuilen. Het bedrijfsgebouw aan Fort Ruigenhoek zal bestaan uit 3680 m² bedrijfshal en een tweelaags kantoor van 438 m² per verdieping.

Aan de Stegge Twello is een bekende partij in de gemeente Almere. Het betreft  het 40e bouwproject in Almere en het zesde op Bedrijvenpark Stichtsekant voor het Twellose bouwbedrijf. 

De nieuwbouw wordt bijna energieneutraal (BENG) gerealiseerd met een flinke hoeveelheid zonnecellen. Bij de ontwikkeling was de toekomstbestendigheid van het gebouw een belangrijk aandachtspunt. Het gebouw is dusdanig flexibel ontwikkeld dat het op termijn breed inzetbaar is voor andere gebruikers. Het ontwerp van het gebouw kwam tot stand met Sec. Architecten.

Scroll naar boven